slider_hun01
slider_hun02
slider_hun03
slider_hun04

0
FELSŐ KATEGÓRIÁS MASSZÁZSTECHNOLÓGIA
0
KÜLÖNLEGES ANYAG
0
MASSZÁZSVARIÁCIÓ
Mérnöki pontossággal, művészi szépséggel, a masszázs forradalmáért – ismerje meg a kutatásaink, a különleges, természetes masszázsanyagok és a hagyományokon túlmutató technikánk kombinációjából létrehozott felső kategóriás masszázsvarriációkat!

Az Országos Egészségfejlesztő Kft. azzal a céllal alakult, hogy népegészségügyi szinten tudja pozitív irányba befolyásolni az egészség megtartásának folyamatait és eszközeit. Elemeztük a piacon jelenlévő masszázstechnológiákat a vevői oldal szempontjából és új igények felmerülését tapasztaltuk. Ezek az igények hívták életre a Blue Technology szolgáltatásait.

Szakembereink több 10 éves tapasztalatait, a nemzetközi és a saját tudományos kutatási eredményeket felhasználva fejlesztettük ki három, a világon egyedülálló masszázstechnológiánkat. Technológiánk egyik tudományosan megalapozott összetevője szakmai publikációra is került (Magyar epidemiológia 2013. 3-4 szám). Ezek az innovatív megoldások szakítottak a megszokott technikákkal. Vonalvezetésük mérnöki pontossággal, centiméterről centiméterre lett megtervezve. Kivitelezés tekintetében is túlléptük a masszázs fogalmának hagyományos kereteit, bevonva munkánkba a legmodernebb, releváns tudományos eredményeket, emellett törekedtünk a művészien szép megvalósításra is, mellyel szintén fokozzuk a vevői elégedettséget.

Az élettani és kórélettani tudásunk alapján megkerestük azokat az új és eddig még nem használt anyagokat, melyek hatékonyan tudják támogatni a technológiánk eredményességét. Hatékonyságunk egyik kulcsa, hogy olyan naturális anyagokat alkalmazunk, melyek természetes erejükkel, 100%-osan felszívódva hatnak az emberi szervezet alapműködésére, kielégítve vendégeink és vevőink maximális igényeit.

A technológiának köszönhetően a kezelések alkalmával mentesíteni tudjuk az emberi szervezetet (mind a vendég, mind a masszőr oldaláról) egyes, az épített fizikai környezet által kiváltott egészségkárosító hatásoktól.

A BLUE Technology innovatív szolgáltatása lehetőséget biztosít az ön vállalkozása számára:

  • A piaci előnyök megszerzésére
  • Gyors megtérülésre a bevételeik növelésében
    (akár 60%-os nyereségnövekedéssel)
  • Vendégszámuk emelkedésére
  • Vendégeik elégedettségének növelésére

Tapasztalataink és méréseink szerint technológiánk túlmutat az eddig ismert lehetőségeken és piaci trendeken.